Az építkezésnél a természet és vidék védelme biztosított.
A lerakóhely berendezése során tömítő rendszer, drenázs rendszer szivárgó folyadékok gyűjtőtartályával, lerakóhely-gázok drenázs rendszere, talajvíz-monitorozási rendszer, HDPE fólia monitorozási rendszer, lerakóhely-gáz monitorozási rendszer és felszíni  víz elvezető rendszer kerül kialakításra.
A lerakóhely részét infrastruktúra, kerítés, tömörített megközelítő utak, hulladékbevételi mérleg, lerakóhely-test átöntő-rendszer és tűzvédelmi rendszer, szállítóeszköz-tisztító rendszer alkotják.
A lerakóhelyet kerítés védi szabad bejutás ellen területére az üzemeltető beleegyezése nélkül, megakadályozva így a hulladék lerakóhelyre vagy lerakóhelyről való be- illetve kiszállítását.
A lerakóhely úgy van kialakítva, hogy üzemeltetése folyamán a szivárgó-folyadékok elvezethetők és gyűjthetők, a szivárgás-rezsim irányítható, a csapadékvíz területére való áthatolása ellenőrizhető.
A hulladék lerakóhelyre való terjedelmes hulladék elhelyezésekor azt aprítással kezelendő, a lerakóhely felületére rétegekben kerül, tömörítve van és az egyes rétegek technológiai anyaggal vannak befedve.
A lerakóhely-test megkövetelt alakba kerül kialakításra, a test magasságai és lejtői technológiai anyaggal kerülnek átszórásra és módosításra úgy, hogy ezt követő rekultivációra elő vannak készítve.

Szolgáltatások

Elérhetőség

Top